LOF afscheid & uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. LOF afscheid & uitvaartzorg
Beschrijving:

Jeannelies Lof

Jeannelies Lof - Lof afscheid & uitvaartzorg

 

“Als aandacht er echt toe doet.”

Bij het verlies van uw dierbare in en rondom Culemborg kunt u mij dag en nacht bereiken op 06 38 38 08 07. Vanaf het eerste contact zal ik u op een persoonlijke en zorgvuldige wijze bijstaan in de zorg voor de overledene en voor u als nabestaande.

Het belang van een mooi afscheid van uw dierbare gaat mij aan het hart. Door rust, intimiteit en schoonheid na te streven, biedt het afscheid troost. Het is mijn overtuiging dat een mooie herinnering het begin is van de verwerking van uw verlies.

Sinds 2012 werk ik als zelfstandig uitvaartverzorger in en rondom Culemborg voor verschillende uitvaartondernemingen. Vanaf 2017 voer ik mijn eigen uitvaartonderneming onder de naam LOF afscheid & uitvaartzorg. Het woord afscheid in de naam is niet voor niets gekozen: het drukt uit waarvoor ik sta.

Mijn stijl is persoonlijk en warm, zorgvuldig en tegelijkertijd informeel. Ik ben iemand die naast u gaat staan. Ik vind het belangrijk dat een ieder die zich betrokken weet bij de overledene, zich kan herkennen in de wijze waarop het afscheid is vorm gegeven.

Jeannelies Lof

Lof afscheid & uitvaartzorg

 

Contact Informatie
Adres:
Goilberdingerstraat 24, 4101 BP Culemborg
Telefoon: 06 38 38 08 07