Loes Hofhuis uitvaartverzorging

  1. Home
  2. »
  3. Loes Hofhuis uitvaartverzorging
Beschrijving:

Loes Hofhuis

Loes Hofhuis

Uw afscheid, mijn zorg.

De dood vormt een wezenlijk onderdeel van het leven. En toch komt een overlijden in de meeste gevallen onverwacht. Naast alle emotionele beslommeringen zijn er plotseling veel praktische zaken die geregeld moeten worden. Er zijn tegenwoordig zoveel keuzes, wat betreft uitvaartvervoer, rouwkaarten, muziek, locaties(steeds meer mensen willen de plechtigheid op een andere locaties, dan de aula van het crematorium of begraafplaats ) dat is allemaal mogelijk en ik kan u adviseren bij het maken van deze keuzes.

Een persoonlijk afscheid dat goed geregeld is, kan dan veel troost geven. Uitvaartverzorging Loes Hofhuis wil u hierbij helpen en ondersteunen. Graag informeer ik u over de mogelijkheden en denk ik met u mee. Het afscheid moet immers zo zijn dat u er, ondanks alle verdriet, met een goed gevoel op terug kunt kijken. Mijn uitvaartonderneming is klein en persoonlijk, maar ervaren en met kennis van zaken. Ik wil u graag begeleiden in deze kwetsbare en verdrietige periode van uw leven.

Het zou zo moeten zijn dat kinderen de uitvaart van hun ouders regelen en niet andersom. Helaas is dit niet altijd het geval. Het overlijden van een
kind is misschien wel de meest ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven. Om het verlies van een kind een plaats te kunnen geven, is afscheid nemen belangrijk. De rituelen rond het afscheid van uw kind helpen u om op uw eigen manier vorm te geven aan deze uitvaart.

Meer informatie over uitvaarten, verzekeringen, een wilsbeschikking en nazorg kunt u vinden op mijn website.

Uitvaartverzorging Loes Hofhuis

Loes Hofhuis uitvaartverzorging
Coornhertstraat 22 rood
2013 EW Haarlem
06-55797585
info@loeshofhuis.nl
www.loeshofhuis.nl
24 uur per dag bereikbaar

Contact Informatie
Adres:
Coornhertstraat 22 rood Haarlem, 2013 EW
Telefoon: 06-55797585
Website: