Linda Tahapary Uitvaartbegeleiding

  1. Home
  2. »
  3. Linda Tahapary Uitvaartbegeleiding
Beschrijving:

“Luisteren doe je niet alleen met je oren, maar ook met je hart”

 

Ik ben Linda Tahapary. Na ruim 15 jaar in de zorg gewerkt te hebben, heb ik in 2015 de opleiding tot uitvaartondernemer afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam als uitvaartbegeleider; een baan die mij enorm veel voldoening geeft.

Kenmerkend voor mij is dat ik graag kennis maak met de persoon die overleden is. Dat is immers diegene die centraal staat. Wie was hij of zij als mens? En wat heeft hij of zij betekend voor de omgeving? Vanuit die connectie maak ik de verbinding met de wensen en mogelijkheden van de familie.

In alle rust luister ik naar u en begeleid ik u. Soms zet ik de boel even stil, soms spoor ik u een beetje aan. Zo doe ik wat nodig is om u te ontzorgen, zodat u op een waardige manier afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Vanuit mijn Molukse achtergrond heb ik oog voor tradities. Binnen mijn cultuur zijn bepaalde rituelen rond een overlijden erg belangrijk. Zijn er bepaalde rituelen of tradities waar u waarde aan hecht? Laat u het me dan weten. Ik zal er alles aan doen om ze een plek te geven in de uitvaart.

Gedurende de hele tijd rond de uitvaart ben ik er voor u.

Zoals u in mijn gegevens ziet woon ik in Ermelo. Ik ben niet alleen werkzaam in Ermelo en omgeving maar ook landelijk.

 

 

Contact Informatie
Adres:
Bothastraat 4, 3851 DP Ermelo
Telefoon: 06 – 57 54 55 53
Website: