Licht Uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Licht Uitvaartzorg
Beschrijving:

Een overlijden van een dierbare is een zeer ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Juist dan zijn persoonlijke aandacht, betrokkenheid, begrip, extra zorg en een luisterend oor belangrijke onontbeerlijke aspecten. Wij begeleiden u  stap voor stap om invulling te geven aan de afscheidsplechtigheid. Waar meer tijd voor is, dáár nemen we ook meer tijd voor. Wij dragen suggesties aan zodat u bewuste en weloverwogen keuzes kunt maken. Terug kunnen kijken op een warm en persoonlijk afscheid is een eerste belangrijke stap in het rouwproces.

Kosten
De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de keuzes die worden gemaakt. Licht uitvaartzorg biedt voor ieder budget mogelijkheden. Wij vinden het van belang dat wensen, mogelijkheden en budget in balans zijn, óók bij een uitvaart. Wij hebben geen financieel belang bij de keuzes die u maakt. Voor onze werkzaamheden berekenen wij een aannametarief. De kosten die door derden worden berekend, worden zonder provisie aan u doorberekend.

 Uw begeleiders

Sonja Klozing: “Ik wil u bijstaan van mens tot mens.”

Sonja Klozing

Sonja Klozing

“Niets is zo moeilijk als afscheid nemen van een geliefd persoon. Het is een proces vol verdriet, machteloosheid en onzekerheden. Bij het overlijden van dierbaren in mijn directe omgeving heb ik ervaren hoe belangrijk het is om op je eigen wijze afscheid te kunnen nemen.

Ieder mens is uniek in karakter, emoties, denken, doen en wensen. Ik neem dan ook alle tijd om naar u te luisteren en ideeën aan te reiken, zodat u bewuste keuzes kunt maken. Hierbij kunnen de kleinste dingen het verschil maken en heel waardevol zijn.

Ik ervaar het keer op keer als een bijzonder voorrecht om nabestaanden bij te staan bij zo’n ingrijpende gebeurtenis als het verlies van een geliefde. Ik wil u bijstaan van mens tot mens.”

Byanca van Beijersbergen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U kunt ons dag en nacht bereiken op: 010 – 841.33.24

U kunt hier ons wensenboekje downloaden.

Of vraag hier een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan.

Licht Uitvaartzorg
Loodsmandreef 36
2661 SW Bergschenhoek
info@lichtuitvaartzorg.nl
www.lichtuitvaartzorg.nl

 

 

Contact Informatie
Adres:
Loodsmandreef 36, 2661 SW Bergschenhoek
Telefoon: 010-8413324
Website: