Kleine Ster Uitvaartbegeleiding

  1. Home
  2. »
  3. Kleine Ster Uitvaartbegeleiding
Beschrijving:

Kleine Ster Uitvaartbegeleiding voor een persoonlijk afscheid van uw dierbare.

“Als verlies van een kleine zo groot is, zorgt Kleine Ster voor een groots afscheid met aandacht voor het kleine.”

Mijn naam is Kitty van Dijk, getrouwd en moeder van een volwassen zoon.

Kleine Ster is ontstaan doordat ik er over nadacht om iets anders te gaan doen als de verpleging waar ik al sinds 1979 in werkte. De laatste jaren als O&G-verpleegkundige, gespecialiseerd in verloskunde. Op de verloskamers kwam ik regelmatig in aanraking met het overlijden van baby’s voor, tijdens of na de bevalling.

Het begeleiden van ouders die dit meemaakten gaf zoveel voldoening dat ik hier iets meer mee wilde doen. Ook vond ik dat er wel wat kon veranderen aan de “volwassen” manier waarop een uitvaart voor een baby geregeld werd.

Na maanden van nadenken besloot ik een uitvaartonderneming te beginnen, gespecialiseerd in het verzorgen van de uitvaarten van baby’s en kinderen.

Om meer kennis van zaken te krijgen wat betreft het uitvaartwezen heb ik een opleiding tot uitvaartbegeleider gedaan bij Meander in Zwolle. Na geruime tijd van voorbereiding, zoals een kantoor inrichten, relaties benaderen, folders en visitekaartjes maken, ziekenhuizen e.d. bezoeken, is Kleine Ster op 1 juli 2010 van start gegaan.

Van samen met ouders hun kindje naar het crematorium brengen tot aulaplechtigheden met 400 belangstellenden en alles daartussenin heb ik meegemaakt, ook Islamitische, Surinaamse en Antilliaanse uitvaarten.

Dat de aanpak, zoals die van Kleine Ster, gewaardeerd wordt, blijkt wel uit de reacties die verschillende nabestaanden op de website bij de persoonlijke ervaringen hebben geschreven.

Wat Kleine Ster onderscheidt van de andere (grotere) uitvaartondernemingen, is dat ik alles zelf doe. Van het aannemen van de telefoon, het eerste (voor)gesprek, de verzorging, de dagelijkse controles, besprekingen, de uitvaart zelf tot het nagesprek, alles wordt gedaan door mij. Wanneer de uitvaart zelf erg groot wordt kan ik rekenen op de hulp van een aantal vrouwelijke collega’s die dezelfde visie en aanpak hebben als ik.

Ook mijn ruime ervaring op het gebied van de begeleiding bij een doodgeboren baby als verpleegkundige op de verloskamers is een groot voordeel.

Naast de uitvaarten voor baby’s en kinderen kan ik ook de uitvaarten van volwassenen verzorgen met natuurlijk dezelfde persoonlijke aandacht. Heel belangrijk vind ik dat het een afscheid wordt geheel naar de persoonlijke wensen van de nabestaanden, alles is bespreekbaar. Kleine Ster is werkzaam in Rotterdam en zeer ruime omgeving.

Kleine Ster Uitvaartbegeleiding - Kitty van Dijk

Kleine Ster Uitvaartbegeleiding - Kitty van Dijk

Kleine Ster Uitvaartbegeleiding
Kitty van Dijk
Korne 103
3068 GN Rotterdam
0612620598
info@uitvaartkleinester.nl
www.uitvaartkleinester.nl

Contact Informatie
Adres:
Korne 103, 3068 GN Rotterdam
Telefoon: 06-12620598
Website: