Kameleon Uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Kameleon Uitvaartzorg
Beschrijving:

Marloes Damman

Marloes Damman

Zorg uit handen
Een passende uitvaart omdat ieder mens bijzonder is, dat is waar Kameleon Uitvaartzorg voor staat. Iedereen heeft recht op een eigen, persoonlijk en respectvol afscheid dat bij hem of haar past en bij de naasten die achterblijven.
Omdat je maar één keer afscheid kunt nemen van een overleden persoon, is het zo belangrijk dat dit op een goede manier gebeurt. Met persoonlijke aandacht en betrokkenheid begeleidt Kameleon Uitvaartzorg u in deze moeilijke periode.
Uiteindelijk gaat het erom dat u, ondanks al uw verdriet, straks toch met een tevreden gevoel terug kunt kijken op deze periode van afscheid nemen. Een goed afscheid is een goede start voor het rouwproces.
Wij begeleiden uitvaarten en verzorgen financiële en administratieve nazorg in Zwolle en omstreken.

Warm en betrokken
De kracht van Kameleon Uitvaartzorg  in Zwolle is dat u te maken hebt met één contactpersoon die u begeleidt van direct na het overlijden van uw dierbare tot enkele weken na de uitvaart. Diegene is altijd uw aanspreekpunt, ook ‘s avonds en in het weekend. Marloes Damman is de drijvende kracht achter Kameleon Uitvaartzorg in Zwolle. Marloes is een gecertificeerd uitvaartbegeleider en nabestaandenbegeleider. Wij werken op een persoonlijke manier. Met invoelend vermogen en oog voor detail ondersteunen wij u graag.

Het bedrijf heeft Kameleon Uitvaartzorg als naam gekregen omdat wij van mening zijn dat de uitvaartbegeleider zich moet kunnen aanpassen aan de wensen van de overledene en nabestaanden. Een kameleon kan ook van kleur veranderen als de situatie er om vraagt. Een eigenschap die past bij de uitvaartbegeleider van Kameleon Uitvaartzorg in Zwolle, om zo bij elke uitvaart te komen tot een uniek en passend afscheid.

Is er iemand overleden?
U kunt ons dag en nacht bereiken op: 06 – 209 451 41
Ongeacht waar u verzekerd bent.

Kameleon Uitvaartzorg

Contact
Kameleon Uitvaartzorg
Fabrieksweg 19
8015 PS Zwolle
06 – 209 451 41
www.kameleon-uitvaartzorg.nl
info@kameleon-uitvaartzorg.nl

Contact Informatie
Adres:
Fabrieksweg 19, 8015 PS Zwolle
Telefoon: 06-209 451 41
Website: