Infini Uitvaartverzorging

  1. Home
  2. »
  3. Infini Uitvaartverzorging
Beschrijving:

Lucia

Lucia

Infini Uitvaartverzorging uw persoonlijke uitvaartverzorger.

Er wordt veel aandacht gegeven aan de geboorte van een nieuw leven, echter het afscheid na overlijden wil men vaak zo snel mogelijk afhandelen. Toch is het juist belangrijk om langer stil te staan bij het afscheid na een overlijden. Dit is met name belangrijk voor een goede start van het  verwerkingsproces.

Infini is gespecialiseerd in het begeleiden en opzetten van een persoonlijke uitvaart.  Dus wanneer u ons, de organisatie van de uitvaart toevertrouwd zullen wij deze tot in de puntjes  verzorgen. U kunt een begrafenis of crematie dan ook met een gerust hart aan ons overlaten.

Lucia Westerlink, Ritueelbegeleider en oprichter van Infini Uitvaartverzorging, “Voor mij is het beroep van uitvaartverzorger het mooiste dat er bestaat. Het geeft mij voldoening om  een steun te zijn voor mensen in een voor hen verdrietig periode. Door mijn ervaring en het vermogen snel in te kunnen spelen op noden en behoeften, krijgen nabestaanden  de tijd en rust om afscheid te nemen van hun dierbare. De kennis en ervaring die ik opgedaan heb in mijn werk als Ritueelbegeleider stellen mij in staat  u als nabestaanden te begeleiden bij het uitvaart proces waardoor het afscheid ondanks het verdriet,  als iets moois wordt ervaren. Zo kunt u terugblikken op een herinnering in het besef alles gedaan te hebben om uw dierbare een waardig afscheid te geven“.

Wij beseffen terdege dat een afscheidsplechtigheid iets heel persoonlijk is. Wij helpen u graag vorm en inhoud geven aan het afscheid, met respect voor elke levensovertuiging of religie.

Heeft u een uitvaartverzekering bij een van de grotere partijen? Geen probleem, ook dan kunnen wij de uitvaart voor uw verzorgen.

Laat u door ons informeren als u meer wil weten over begraven of cremeren op verschillende begraafplaatsen en crematoria, zoals Westerveld, Westgaarde, Zorgvlied, Sint Barbara, De Nieuwe Ooster, Bouwens etc.

Wij staan u 7 dagen per week dag en nacht terzijde dus bel ons gerust op 06 43890196, ook wanneer u behoefte heeft aan een voorbespreking.

Infini Uitvaartverzorging staat synoniem voor ontzorging.

Infini Uitvaartverzorging
Tel: 06 43890196
Email: info@infini-uitvaartverzorging.nl

Contact Informatie
Adres:
Marchanthof 72, 1067MJ, Amsterdam
Telefoon: 06 43890196
Website: