In Memoriam uitvaarten

  1. Home
  2. »
  3. In Memoriam uitvaarten
Beschrijving:

 

Monique Houtzager

Monique Houtzager

 

Een afscheid dat past!

Als u de uitvaart, crematie of begrafenis, kerkelijk of niet kerkelijk, door mij laat verzorgen, luister ik eerst goed naar uw wensen en ideeën. Ik geef u informatie over de vele mogelijkheden om het afscheid een persoonlijke invulling te geven. Ook vertel ik u graag meer over de uitvaartmogelijkheden die de regio Gooi en Eemland bieden, of over nieuwe (eigentijdse) manieren om het afscheid vorm te geven.

Een goed afscheid is een afscheid dat past bij het leven van de overledene, maar óók bij diens nabestaanden, want zij moeten verder. Daarom zoek ik altijd samen met de nabestaanden naar een passende invulling van het afscheid. Een invulling die recht doet aan de overledene en waar de nabestaanden zich goed bij voelen.

Omdat ik werkzaam ben als zelfstandige, ben ik onafhankelijk (ongeacht welke uitvaartverzekeraar) en kan ik mijn werk naar eigen inzicht indelen, zonder tijdsdruk en tegen transparante kosten. U hoeft bij mij dus niet alle beslissingen in één dag te nemen. Ik vind het belangrijker dat u alle tijd en ruimte krijgt om zorgvuldig en weloverwogen de juiste keuzes te maken. En u mag zelf bepalen waar de opbaring van uw overleden dierbare plaatsvindt: thuis of in een uitvaartcentrum naar uw keuze. En op welke locatie het afscheid plaatsvindt: op een uitvaartlocatie naar uw keuze of bijvoorbeeld in een favoriete horecalocatie. Zodat het een afscheid wordt dat ook écht past bij de overledene en bij u als nabestaande. Want afscheid nemen kun je maar één keer goed doen.

Ik ben sociaal, empathisch en dienstbaar. Daarnaast ben ik betrokken, verbindend en creatief. Ik heb niet alleen een luisterend oor, maar ook een scherp oog voor detail. Ik weet daardoor feilloos zaken aan elkaar te verbinden. Als ik na afloop van een uitvaart terugkrijg dat het afscheid precies is gegaan zoals de overledene het gewild zou hebben, ben ik daar elke keer weer trots op.

Ik ben sinds 2010 werkzaam in de uitvaartbranche en NaVU-gediplomeerd.

 

In Memoriam Uitvaarten
Blomstraat 5a
1382 AJ Weesp
Telefoon: 06 - 233 09 339
Website: https://inmemoriamuitvaarten.nl
Email: info@inmemoriamuitvaarten.nl
KvK-nummer: 73611603

 

 

 

 

 

Contact Informatie
Adres:
Blomstraat 5a, 1382 AJ Weesp
Telefoon: 06 - 233 09 339
Website: