I.R.U. van der Heden

  1. Home
  2. »
  3. I.R.U. van der Heden
Beschrijving:

Het team van Uitvaartverzorging vd Heden

Het team van Uitvaartverzorging vd Heden

Bij een overlijden in Nederland of in het buitenland kunt u vertrouwen op Van der Heden Internationale Rouwtransporten en Uitvaartverzorging (I.R.U.). Ieder land heeft zijn eigen tradities en regels voor het overbrengen van de overledene, het repatriëren. Daarom is het organiseren van internationaal rouwvervoer een specialisme.

I.R.U. is diepgeworteld in het Nederlandse uitvaartwezen dat behoort tot het hoogst ontwikkelde ter wereld. Bovendien zijn wij de enige gespecialiseerde en onafhankelijke dienstverlener die wereldwijd rouwvervoer verzorgt. Dat geeft ons de gedrevenheid om onze rol telkens te vervullen. Om de repatriëring te volbrengen - juist als de omstandigheden zo moeilijk zijn.

I.R.U. is altijd vastberaden om in elke situatie tot in perfectie zorg te dragen voor het best mogelijke vervoer van de overledene. Wereldwijd de allerbeste zorg bieden. Samen met onze internationale partners. Met respect. Dat is onze opdracht en bestaansreden. Wij zijn u van dienst - op iedere plaats en in welke omstandigheid dan ook.

I.R.U. van der Heden

Internationaal Rouwvervoer en Uitvaartverzorging Van der Heden
Melkpad 21a
1217 KA Hilversum
Nederland
035-6217862
info@vdh-iru.nl
www.vdh-iru.nl

Contact Informatie
Adres:
Melkpad 21a, 1217 KA Hilversum
Telefoon: 035-6217862
E-mail: info@vdh-iru.nl
Website: