Hommage Uitvaarten

  1. Home
  2. »
  3. Hommage Uitvaarten
Beschrijving:

HOMMAGE

Het Franse woord Hommage betekent eerbetoon. Met het realiseren van een mooi en passend eerbetoon help ik nabestaanden op weg in hun rouwproces. In een intense week vol met emotie leef ik met u mee. Geïnteresseerd luister ik naar alle verhalen. Ik neem de regie en regel het voor u, of u vindt me op de achtergrond, zoals u dit wenst. Met mijn creatieve brein en mijn vindingrijkheid maak ik alles mogelijk, van klein en sober tot groots en bijzonder maar áltijd persoonlijk. Ik ben er voor alle praktische zaken, geef advies en kom met ideeën, maar bovenal ben ik er voor u met al mijn tijd en aandacht.

Uw uitvaartwensen staan centraal en die bepalen het kostenplaatje. Hommage Uitvaarten is niet gevestigd in een duur of groot pand en ingehuurde diensten of aangeschafte goederen worden marginaal doorberekend. Hierdoor bent u doorgaans veel goedkoper uit dan bij andere, grote uitvaartondernemers.

Het maakt niet uit of en waar u verzekerd bent, u kunt altijd bij Hommage Uitvaarten terecht.

Aan het maken van een afspraak en mijn bezoek zijn geen kosten verbonden. Ook het vastleggen van (uw) uitvaartwensen is geheel vrijblijvend. Dit doe ik met liefde en aandacht. Het is mijn investering in een mooi afscheid voor u en uw naasten.

  • Vrijblijvend gesprek
  • Vrijblijvend vastleggen van uw uitvaartwensen
  • Persoonlijk contact op elk gewenst moment van de dag èn de nacht
  • Eén aanspreekpunt en één contactpersoon
  • Van A tot Z alles in één hand
  • Voor de organisatie van een mooi afscheid
  • Uw steun en toeverlaat in deze intense periode

Stefani de Bie

Stefani de Bie

Belt u mij gerust voor het maken van een afspraak op 06-166 987 67 (ook via whatsapp) of mailt u naar stefani@hommage-uitvaarten.nl

 

 

Contact Informatie
Adres:
Zwembadweg 22, 5611 KS Eindhoven
Telefoon: 06- 166 987 67