hart & ziel uitvaarten

  1. Home
  2. »
  3. hart & ziel uitvaarten
Beschrijving:

Elise Alders & Martine Klumper

Elise Alders & Martine Klumper

hart & ziel uitvaarten – uitvaarten met aandacht

Iedereen leeft zijn eigen leven, maakt zijn eigen keuzes, heeft zijn eigen dromen. Het afscheidsritueel is onderdeel van de herinnering aan het leven. Daarom vinden wij het belangrijk dat het zo persoonlijk mogelijk is. Samen met u zorgen wij voor een uitvaart waar we terugkijken op het leven van de overledene. Met veel aandacht voor herinneren & herdenken.

Op het moment dat een dierbare komt te overlijden, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Meteen na het overlijden én de dagen voor de uitvaart staat u voor belangrijke beslissingen. Persoonlijke keuzes waar uw hoofd dan vaak niet naar staat.

hart & ziel ondersteunt u en bespreekt de wensen en mogelijkheden. En brengt deze zo dicht mogelijk bij elkaar. We nemen u veel zorg uit handen. We luisteren, regelen, begeleiden en zorgen ervoor dat op de dag van de uitvaart alles verloopt zoals u dat wilt. En zoals we dat samen hebben afgesproken. Met hart & ziel.

hart & ziel is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Wij staan open voor alle religies, culturen en persoonlijke wensen. hart & ziel is Elise Alders & Martine Klumper.

Hart en Ziel Logo

hart & ziel uitvaarten
Langendijkstraat 13
2013 EL Haarlem
023-8200920
info@hartenzieluitvaarten.nl
www.hartenzieluitvaarten.nl

Contact Informatie
Adres:
Langendijkstraat 13 Haarlem, 2013 EL
Telefoon: 023-8200920
Website: