Gaia Uitvaartbegeleiding

  1. Home
  2. »
  3. Gaia Uitvaartbegeleiding
Beschrijving:

Gaia Uitvaartbegeleiding - Katia Mulder

Gaia Uitvaartbegeleiding - Katia Mulder

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken, er moeten in korte tijd veel beslissingen genomen worden.
 Begraven of cremeren? Een kist, baar of een lijkwade? Thuis opbaren, in een rouwcentrum of misschien wel ergens op locatie? Welk rouwvervoer? Hoe wordt het afscheid ingevuld? …. En nog veel meer vragen.
 Zaken waar je eigenlijk heel goed over na moet denken: Dit afscheid doe je immers maar één keer, er is geen herhaling, het moet in één keer goed zijn.

Katia Mulder van Gaia Uitvaartbegeleiding informeert mensen graag over de vele mogelijkheden die er zijn rondom een uitvaart, en zij helpt de nabestaanden bij het maken van de passende keuzes vanaf het moment van overlijden of al in de periode daarvoor.

Wat Gaia Uitvaartbegeleiding mensen op het hart wil drukken, is om er eens over na te denken wat ze nu eigenlijk willen na het overlijden. Praat erover, immers: pas wanneer je de mogelijkheden van de keuzes kent, kun je kiezen.

Omdat je bij een bepaalde uitvaartverzekering aangesloten bent, betekent dit niet automatisch dat je daar de uitvaart ook daadwerkelijk hoeft te regelen. Je bent vrij om te kiezen voor de uitvaartbegeleiding die echt bij je past. Maak van het afscheid een mooie finale, een waardig en persoonlijke afsluiting van het geleefde leven!

Gaia Uitvaartbegeleiding staat voor vernieuwend en begeleidt uw uitvaart met liefde, warmte en betrokkenheid in regio Zaanstreek - Waterland.

Bel of mail voor meer informatie , voor een geheel vrijblijvend voorgesprek of kostenbegroting:

Gaia Uitvaartbegeleiding,
Katia Mulder
06-83986565 (dag en nacht bereikbaar)
info@gaia-uitvaart.nl
www.gaia-uitvaart.nl

Contact Informatie
Adres:
Lauwersmeer 70 Purmerend, 1447 LL
Telefoon: 06-83986565
Website: