Finesse Uitvaartbegeleiding

  1. Home
  2. »
  3. Finesse Uitvaartbegeleiding
Beschrijving:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persoonlijker, eigentijdser, samen met u
U heeft een dierbare verloren en gaat een verdrietige periode tegemoet. U wilt een mooi en persoonlijk afscheid en vindt zorgvuldige begeleiding belangrijk. U heeft ideeën over de begrafenis of crematie maar wilt weten wat er nog meer mogelijk is. Wij proberen aan te voelen hoe uw dierbare in het leven stond en hoe u op een persoonlijke manier afscheid van hem of haar kunt nemen. We gaan eerst in gesprek met u, zodat we een goed beeld krijg van het leven van uw dierbare. Van daaruit gaan we keuzes maken. Keuzes betreffende begraven of cremeren, de rouwkaart, de kist, de bloemen en de locatie van de afscheidsbijeenkomst. Stap voor stap zullen wij u helpen en begeleiden zodat u later terug kunt kijken op een afscheid zoals u het voor ogen had.

 

Eerlijk over de kosten, op basis van inkoopprijs
U wilt dat de uitvaart goed geregeld wordt maar wilt ook weten wat de crematie of begrafenis gaat kosten. Vanaf het eerste gesprek zijn wij open over kosten van uw keuzes. U geeft aan wat belangrijk voor u is en wij denken mee over de mogelijkheden om kosten te besparen. Binnen 24-48 uur maken we een begroting. We berekenen de uren die we voor u werken maar alle producten zoals rouwkaarten, bloemen, advertenties, rouwauto en kist of lijkwade worden op basis van inkoopprijs doorberekend.

Wanneer u het prettig vindt om alvast kennis te maken kunt u bellen voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn bereikbaar op 0345 – 22 85 37  of via www.finesse-uitvaart.nl

 

Finesse Uitvaartbegeleiding
Jeanine Tucker
Schoresteynstraat 51
4158 DD  Deil
0345 – 228537
www.finesse-uitvaart.nl
info@finesse-uitvaart.nl
Werkgebied: Midden-Nederland

 

 

 

 

 

Contact Informatie
Adres:
Schoresteynstraat 51, 4158 DD  Deil
Telefoon: 0345 – 228537
Website: