Els Uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Els Uitvaartzorg
Beschrijving:

Tijd, voor goed afscheid.

 

Mensen leven hun leven, kleuren dat in tussen geboorte en dood. Afscheid nemen van dat leven, is een gegeven dat we allemaal zeker weten, het komt op een dag op ieders pad.

Ik vind het een eerzame taak om de nabestaanden, te mogen bijstaan. Uitvaarten zijn vaak onpersoonlijk en soms zelfs nietszeggend. In mijn overtuiging kan en mag het echter zoveel mooier, volledig in de gedachtegang van de overledene. Helemaal op maat en in persoonlijke stijl afscheid nemen van een dierbare, dat is toch immers ieders wens? Daarbij is het belangrijk om goede adviezen en ondersteuning te krijgen. Dat iemand regelwerk uit handen neemt, keuzes aan de nabestaanden voorlegt, meedenkt zonder opdringerig te zijn en denkt in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Ik organiseer uitvaarten op maat, waarbij ik de tijd neem om er voor de familie te zijn.

Ik voer ook laatste wensen gesprekken, met iedereen die daar behoefte aan heeft. Zowel met mensen die binnenkort met een overlijden te maken gaan krijgen als met mensen die zich goed willen voorbereiden. Deze gesprekken voer ik kosteloos en vrijblijvend. Om te inspireren en mogelijkheden te schetsen. Over intieme uitvaarten thuis of op bijzondere locaties.

 

Een stijlvolle uitvaart als een onvergetelijk eerbetoon en een belangrijke bouwsteen voor het verdere rouwproces.

 

Els Barnhoorn

Ongeacht wáár en óf er een verzekering is, ik sta iedereen terzijde.

Overlijden melden? Bel mij dag en nacht op 088-21 40 400

info@elsuitvaartzorg.nl   |    www.elsuitvaartzorg.nl

Contact Informatie
Adres:
Postelstraat 14, 5091 AW Oostelbeers
Telefoon: 088-21 40 400
Website: