Ellen Somsen Uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Ellen Somsen Uitvaartzorg
Beschrijving:

Ellen Somsen

Ellen Somsen

Graag stel ik me aan u voor. Ik heb een kleinschalige uitvaartonderneming en verzorg persoonlijke en stijlvolle uitvaarten in Amsterdam en omgeving, betaalbaar voor ieders budget. De termen warm, professioneel en met oog voor detail typeren mijn werkstijl. Ik werk nooit met pakketten maar stem mijn werkwijze altijd af op wat op dat moment nodig is.

U kunt bij mij afscheid nemen op uw manier. Ik beloof u een afscheid zoals u het wilt. Ik luister naar uw ideeën, kom met suggesties en vertel wat er mogelijk is. Zo geven we samen vorm aan een respectvol en stijlvol afscheid, dat past bij uw dierbare en uw wensen. Met zorg regel ik alle zaken die te maken hebben met het overlijden en het afscheid, zodat u daar geen omkijken naar en geen zorgen meer over heeft.

De hele periode ben ik uw contactpersoon. U hoeft uw verhaal maar een keer te vertellen, er is geen miscommunicatie en u krijgt niet steeds te maken met verschillende uitvaartverzorgers. Ook neem ik de tijd voor u. Bij mij hoeft u niet op de eerste dag van het overlijden en in één gesprek alle besluiten te nemen.

Ik kan altijd bij u langs komen om uw wensen te bespreken en deze voor u vast te leggen; indien u dit wenst kan ik ook voor u een begroting maken. Mocht blijken dat het goedkoper moet, dan kom ik met suggesties voor voordeliger alternatieven.

Ook als u elders een uitvaartverzekering heeft afgesloten, kan ik de uitvaart voor u verzorgen.

Op www.ellensomsen.nl vindt u meer informatie over mijn dienstverlening. Belt u mij gerust als u nog vragen heeft. Ik kom graag bij u langs voor een kennismaking.

 

 

 

 

Ellen Somsen · Uitvaartzorg
Knokkestraat 76
1066 WK Amsterdam
E info@ellensomsen.n
M 06-28620820
I www.ellensomsen.nl

 

Contact Informatie
Adres:
Knokkestraat 76, 1066 WK Amsterdam
Telefoon: 06-28620820
Website: