Ellen Nooren Uitvaartverzorging

  1. Home
  2. »
  3. Ellen Nooren Uitvaartverzorging
Beschrijving:

Ellen Nooren

Ellen Nooren

Kleinschalig, betrokken en deskundig.

Wij verzorgen de uitvaart geheel zoals u dat wilt en zetten ons op warme, betrokken wijze voor u in.
U kunt daarbij rekenen op onze deskundigheid en actuele kennis van zaken. In een aantal situaties vraagt een familie ons om de meest noodzakelijke dingen te regelen. Dan is dat wat we doen. In andere gevallen geven families aan dat ze over de verschillende mogelijkheden advies wensen en graag uitgebreide begeleiding willen. Wij kunnen van begin tot eind voor u de uitvaart verzorgen. In overleg is vrijwel alles mogelijk en in iedere gewenste situatie leveren wij met dezelfde inzet onze bijdrage.

U bent altijd vrij in de keuze van een uitvaartondernemer, ook wanneer u een (uitvaart-)verzekering heeft afgesloten. Wij kunnen uitleg geven over uw eventuele verzekering en ervoor zorgen dat u een overzichtelijke begroting ontvangt van de uitvaartkosten.

Indien u een gesprek op prijs stelt om uw vragen en wensen rondom een (te verwachten) uitvaart te bespreken, kan dit altijd. Een persoonlijk gesprek kan bij u thuis plaatsvinden, of bij ons in Tynaarlo. Net wat u wilt.
Wij werken met het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart en u bent degene die beoordeelt of wij dit keurmerk mogen behouden.

Ellen Nooren Uitvaartverzorging is 24 uur per dag bereikbaar op nummer 06 - 22 44 88 77. Wij zijn werkzaam in de provincies Drenthe en Groningen.
www.ellennooren.nl

Ellen Nooren Uitvaartverzorging

Ellen Nooren Uitvaartverzorging

Contact Informatie
Adres:
Dorpsstraat 14 Tynaarlo, 9482 PC
Telefoon: 06-22 44 88 77
Website: