Doeat Uitvaartbegeleiding

  1. Home
  2. »
  3. Doeat Uitvaartbegeleiding
Beschrijving:

 

DOEAT (spreek uit: doewat) is het firmament van de god van de dood Osiris, uit de Egyptische mythologie. Met zijn sterrenschip brengt hij de zielen naar hun bestemming. Een mooi beeld voor de reis die de overledene maakt.

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Als uitvaartbegeleider krijg je maar één kans om je werk goed te doen. Een uitvaart kent geen generale repetitie, kan niet worden overgedaan. Vanaf de eerste seconde in het contact met nabestaanden houdt dat besef ons zorgzaam, meedenkend, alert, kritisch en onvermoeibaar.

Elk mens heeft eigen redenen om zijn of haar uitvaart wel of niet tot in details vast te leggen. Velen willen zich er niet mee bezighouden, vertrouwen op de liefdevolle band die zij hebben met hun naasten. Ze weten dat die met hart en ziel de zorg voor de uitvaart op zich zullen nemen. Ook dat is liefde.

Wij stemmen onze begeleiding af op wat de overledene bij leven heeft vastgelegd of wat op het moment door de nabestaanden wordt gevraagd. In beide gevallen streven we perfectie na. De uitvaart van een dierbare staat centraal in de eerste fase van het rouwproces van nabestaanden. Ze is de belangrijkste gebeurtenis op dat moment.

 

 

 

 

 

 

Elke uitvaartverzekeraar geeft u de vrijheid voor DOEAT te kiezen.                 

Lid van www.netwerkuitvaartvernieuwers.nl

Ineke van der Looij
Duinkerkenlaan 33
5627 MA Eindhoven
06 104 72 735
info@doeat.nl
www.doeat.nl

Contact Informatie
Adres:
Duinkerkenlaan 33, 5627 MA Eindhoven
Telefoon: 06 104 72 735
E-mail: info@doeat.nl
Website: