Debby van der Weegh persoonlijke uitvaartverzorging

  1. Home
  2. »
  3. Debby van der Weegh persoonlijke uitvaartverzorging
Beschrijving:

Persoonlijke Uitvaartverzorging
Debby van der Weegh

 

‘’Afscheid nemen met hart en ziel’’

Alweer ruim 15 jaar zijn wij een vertrouwd gezicht in ‘De Noordoostpolder’ en hebben wij vele families mogen begeleiden. De eerste 10 jaar door Debby en alweer ruim 5 jaar begeleid ik, Jacob de families om hun dierbare een mooi en passend afscheid te geven. Mensen helpen op een kwetsbaar moment in hun leven en ervoor zorgen dat nabestaanden goed terug kunnen kijken naar het afscheid van hun dierbare is voor ons beiden altijd de drijfveer geweest voor dit mooie werk.

Heel bewust is er de keuze om u persoonlijk te begeleiden. Dat ik daarbij toegelaten word in de intimiteit van het afscheid nemen, vind ik heel bijzonder…

De dood van een dierbare is altijd een grote emotionele gebeurtenis in het leven van de nabestaanden. In de dagen na het overlijden moet er veel geregeld worden, persoonlijke wensen spelen hierbij een grote rol.

Het belangrijkste is dat een uitvaart bij een overledene, maar ook bij de nabestaanden past.

In nauwe samenspraak met nabestaanden verzorg ik begrafenissen en crematies, waarbij ik u zoveel mogelijk tot steun zal zijn. Als u vragen heeft kunt u mij altijd even bellen, of bezoekt u onze website www.uitvaartzorgnop.nl Daarin kunt u desgewenst aangeven of ik contact met u moet opnemen.

Het is mogelijk een kennismakingsgesprek of voorbespreking te hebben voordat iemand overleden is. Op verzoek ontvangt u van ons een wensenboekje waarin u uw wensen kenbaar kunt maken.

U kunt deze aanvragen via het contact formulier op de website . Hieraan zijn geen kosten verbonden.

 

Debby van der Weegh persoonlijke uitvaartverzorging

Debby van der Weegh persoonlijke uitvaartverzorging
De Singel 3
8307 BR Ens
0527-251070 / 06-10356671
info@uitvaartzorgnop.nl
www.uitvaartzorgnop.nl

‘’Troosten is niet het verdriet wegnemen, maar er zijn wanneer dat nodig is’’

Contact Informatie
Adres:
De Singel 3, 8307 BR Ens
Telefoon: 0527-251070
Website: