De Cirkel Uitvaartverzorging

  1. Home
  2. »
  3. De Cirkel Uitvaartverzorging
Beschrijving:

Marte Brouwer De Cirkel Uitvaartverzorging

Marte Brouwer
De Cirkel Uitvaartverzorging

De Cirkel Uitvaartverzorging

De Cirkel Uitvaartverzorging is er voor u om samen een passend en persoonlijk afscheid vorm te geven. Ondanks dat alles in een relatief korte tijd geregeld moet worden, gebeurt dit in alle rust en nemen we met elkaar de tijd die nodig is.
Ik ben een onafhankelijke uitvaartondernemer, u bent dus vrij in alle keuzes die u wilt maken. Wanneer u hulp nodig heeft bij het afhandelen van levens- en/of uitvaartverzekeringen kan ik u ook van dienst zijn. Ook in de periode na een uitvaart, ben ik er voor u.

Tevens ben ik aangesloten bij het Keurmerk Persoonlijk Uitvaartverzorging.                  Hierbij draait het primair om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen.De uitvaartonderneming is altijd een kleinschalige  lokale onderneming,                    waarbij persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan.

 

Het werkgebied van De Cirkel Uitvaartverzorging: IJsselstein, Lopik, Nieuwegein, Houten, Utrecht en omstreken.                                                                                  Ik ben 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u bereikbaar.Uiteraard is een vrijblijvend voorgesprek altijd mogelijk, dit geeft vaak rust in een moeilijke periode.

 

Contact Informatie
Adres:
Hof van Batuwe 22, 3412 JC
Telefoon: 06-29583306