Charon uitvaartbegeleiding – Abcoude

  1. Home
  2. »
  3. Charon uitvaartbegeleiding – Abcoude
Beschrijving:

Charon Uitvaartbegeleiding Abcoude

Charon Uitvaartbegeleiding Abcoude

Liefde, Aandacht en Respect, dat is wat Charon voorop heeft staan bij uitvaartbegeleiding.

Brenda: “Miranda en ik kennen elkaar van ons vorige werk bij een andere uitvaartverzorger, dit sprak mij zo aan dat ik de opleiding uitvaartbegeleiding ben gaan volgen. Vier jaar geleden kwam ik bij een uitvaart in aanraking met Gijsje van Charon. Zij begeleidde die uitvaart zo mooi, zo warm. Dat wilde ik ook zelf voor anderen realiseren.

Miranda: “Veel mensen weten niet wat er allemaal mogelijk is. Zo is een kist niet noodzakelijk. Je kunt er ook voor kiezen om in een rieten mand gelegd te worden. Of in een lijkwade op een door de nabestaanden uitgezochte baar. Maar ook een zelfgemaakte kist is mogelijk. Wij besteden veel aandacht aan alles wat bij een uitvaart komt kijken. We zijn klein en kunnen de mensen echt aandacht geven en luisteren naar hoe de overledene was.”

Brenda: “Het werk is zo dankbaar. Als de uitvaart achter de rug is, krijg je lieve reacties en horen we vaak dat mensen het fijn vonden dat ze hun dierbare zo lang bij zich konden houden. Dat maakt ons werk bijzonder. Ieder mens is uniek, dus iedere uitvaart ook.

Charonuitvaart-Abcoude

Landzicht 20
1391 XE  Abcoude
06-15442046 (24uur per dag)

www.charonuitvaart-abcoude.nl
www.charonuitvaart.nl

Contact Informatie
Adres:
Landzicht 20 Abcoude, 1391 XE
Telefoon: 06-15442046
Website: