Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding

  1. Home
  2. »
  3. Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding
Beschrijving:

Brokking & Bokslag

Welkom bij Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding

U leeft op uw eigen manier, heeft uw eigen voorkeuren en gewoontes en koestert uw persoonlijke ideeën en dromen. Het is daarom vanzelfsprekend dat bij overlijden het afscheid een persoonlijke invulling krijgt. Echter, in de emotionele dagen tussen overlijden en uitvaart moeten in korte tijd veel beslissingen worden genomen.

Wij zorgen ervoor dat u zorgvuldig keuzes kunt maken en dat het afscheid en de uitvaart een persoonlijke invulling krijgen. Hierbij begeleiden wij u en geven u suggesties. Wij bieden u alle ruimte om zelf actief mee te werken aan het afscheid en de crematie of begrafenis. Wij nemen de tijd voor beslissingen en emoties.

Wij organiseren en voeren uit wat samen met u besproken is. Ook houden wij de uitvaartbegeleiding zoveel mogelijk in één hand zodat u steeds met dezelfde persoon contact heeft. Betrokkenheid, zorgvuldigheid en rust staan centraal in onze manier van werken.

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding is al meer dan 15 jaar thuis in
Zuid-Kennemerland, Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Zandvoort, Bennebroek, Hillegom, Hoofddorp, Driehuis en omgeving.

Wij zijn lid van Requiem, de organisatie van kwaliteits-uitvaartondernemers.

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding
Herenweg 92
2101 MP Heemstede
Telefoonnummer: 023 -531 02 38 (24 uur per dag bereikbaar)
Email: info@brokkingenbokslag.nl
www.brokkingenbokslag.nl

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding

Contact Informatie
Adres:
Herenweg 92, 2101 MP Heemstede
Telefoon: 023 -531 02 38
Website: