Begrafenisverzorging Den Hollander

  1. Home
  2. »
  3. Begrafenisverzorging Den Hollander
Beschrijving:

Begrafenisverzorging Den Hollander is al jaar en dag een begrip in Vlaardingen en in de ruime omgeving. Het was in begin jaren ‘60 dat de heer P. den Hollander begrafenissen is gaan verzorgen. In 1984 heeft zijn oudste zoon Theo den Hollander de onderneming voortgezet. Sinds januari 2009 is ook kleinzoon Patrick den Hollander werkzaam voor de onderneming.

Velen hebben hun vertrouwen in Begrafenisverzorging Den Hollander willen geven. In de bezoeken aan de familie voor het regelen en uitvoeren van de begrafenis en het verrichten van de nodige formaliteiten doen wij er alles aan om dit vertrouwen waar te blijven maken. Juist in die droeve omstandigheden, waarin een familie zich bevindt, is het van groot belang dat de begrafenis zo wordt geregeld, dat deze geheel aansluit bij de opvattingen en wensen van de familie.

Een zeer bijzonder aspect van Begrafenisverzorging Den Hollander mag wel genoemd worden dat deze onderneming alleen begrafenissen uitvoert.

Om principiële reden wordt er op geen enkele wijze medewerking verleend aan het uitvoeren van crematies.

 

Voor een vrijblijvend oriënterend voorgesprek kunt u een afspraak maken. In dit voorgesprek kunt u ons kenbaar maken wat er gebeuren moet en op welke wijze de begrafenis moet plaatsvinden. Zaken als condoleren wel of niet voorafgaande aan de begrafenis, het plaatsen van advertenties, waar moet worden opgebaard, wel of niet een eigen graf, komen aan de orde. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u een gespecificeerde kostenbegroting, waarmee u gelijktijdig kunt vaststellen wat de kosten van een begrafenis zijn.

Wij verzorgen begrafenissen in Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam, Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Westland, Den Haag, Gemeente Zuidplas en wijde omgeving.

 

Wilt u meer informatie, een afspraak maken of het boekje “Wensen na overlijden” aanvragen?
Dan kunt u ons bellen of mailen.

Begrafenisverzorging Den Hollander

Begrafenisverzorging Den Hollander

Begrafenisverzorging Den Hollander
Mozartlaan 13
3131 ES  Vlaardingen
Telefoon: 010 460 05 09 (24 uur bereikbaar)
Mail: info@tdenh.nl
Website: www.begrafenisverzorgingdenhollander.nl

Contact Informatie
Adres:
Mozartlaan 13, 3131 ES Vlaardingen
Telefoon: 010 460 05 09
E-mail: info@tdenh.nl
Website: