Bas Poelstra Uitvaarten

  1. Home
  2. »
  3. Bas Poelstra Uitvaarten
Beschrijving:

Uit eigen ervaring en van dichtbij weet ik hoe waardevol het is om bij het overlijden van een dierbare, iemand met een vertrouwd gezicht en een luisterend oor naast je te hebben staan. Sinds 2002 ben ik uitvaartverzorger in Utrecht en omstreken en met toewijding ben ik voor u de rots in de branding die tijdens een intense en verdrietige periode rust en overzicht brengt.

Door de talloze ontmoetingen ontdekte ik gaandeweg steeds meer mogelijkheden om op een passende manier afscheid van een overleden dierbare te nemen. Nu, jaren later en door eigen ondervinding, kan ik nog meer met hart en ziel persoonlijke uitvaartzorg bieden. Hierbij streef ik naar een toegankelijke benadering voor iedereen. Gebaseerd op vertrouwen, aandacht, tijd en kwaliteit. Met als doel een onvergetelijk afscheid. Op deze manier blijf ik óók trouw aan mijn eigen visie:

Ga zoals je geleefd hebt

Te allen tijde mag u bij een overlijden rekenen op mijn inzet, steun en betrokkenheid. Ik ben er voor u wanneer het nodig is en ik doe een stap terug als de situatie daar om vraagt. Samen met u ga ik op zoek naar de juiste vorm, inhoud en mogelijkheden en doen we alles voor een mooi afscheid.

 

Contact Informatie
Adres:
Museumlaan 2, 3581 HK Utrecht
Telefoon: 06-27166302
Website: