Annerie Kremer uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Annerie Kremer uitvaartzorg
Beschrijving:

Als 13-jarig meisje verloor ik onverwacht mijn vader. Ik werd ongevraagd en voor het eerst in mijn leven geconfronteerd met de dood. Ik weet dat de dood je hele leven veranderd en op zijn kop zet. Ik weet ook dat een waardevol afscheid belangrijk is voor het rouwproces. Dat betrokkenheid een voorwaarde is voor een waardevol afscheid. Daarom heb ik mijn eigen ervaringen bewust ingezet om een betrokken onderneming op te zetten.

“Dit werk doe ik met zo veel liefde. Het is mooi om er voor mensen te kunnen zijn die het heel moeilijk hebben. Om ze te laten zien dat er veel meer mogelijk is dan ze denken. Om aan te kunnen voelen en te ervaren wat mensen nodig hebben. En om ze zelf met ideeën te laten komen en het niet zomaar voor ze in te vullen. Dat maakt mijn werk heel waardevol.”

U bent met elke uitvaartverzekering welkom bij Annerie Kremer Uitvaartzorg. U mag altijd zelf kiezen waar u het afscheid wilt organiseren. U hoeft dus niet te kiezen voor de onderneming die de verzekeringsmaatschappij aanwijst. Als u twijfelt, is het goed om even contact met ons op te nemen. Ook als u vragen over de kosten hebt, mag u altijd contact met ons opnemen.

Annerie Kremer uitvaartzorg
Noordeinde 9, 7941 AS Meppel
Telefoon: 0522 24 50 21
www.kremeruitvaartzorg.nl

Annerie Kremer uitvaartzorg

Annerie Kremer uitvaartzorg

Contact Informatie
Adres:
Noordeinde 9 Meppel, 7941 AS
Telefoon: 0522 24 50 21
Website: