Anne de Jong Uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Anne de Jong Uitvaartzorg
Beschrijving:

Anne de Jong

Anne de Jong

Anne de Jong Uitvaartzorg is een kleine, professionele uitvaartonderneming, waar rust, zorg en aandacht  voor de nabestaanden centraal staan.

Als iemand die je lief is overlijdt, brengt dat  verdriet, pijn en misschien verwarring met zich mee. Tegelijkertijd moet er veel geregeld worden. Om dan de juiste keuzes te maken en op een goede manier afscheid te nemen, is rust en aandacht nodig.

Die rust en aandacht wil ik brengen. Niet alles hoeft direct de eerste dag al geregeld te worden. We beginnen met het verzorgen van de overledene en ik bespreek met u wat als eerste aan de orde komt. Wilt u de overledene thuis opbaren of in een uitvaartcentrum. Wordt het een begrafenis of crematie? En naar welke dag gaat uw voorkeur uit?

In de dagen die volgen vullen we de uitvaart stapsgewijs verder in. Ik reik ideeën en alternatieven aan en help u bij het maken van keuzes. Zo komen we tot een uitvaart die recht doet aan de overledene en die tegemoet komt aan de wensen  van degenen die achterblijven.

Goed afscheid nemen zit in niet uiterlijkheden. Ook bij een klein budget is een mooi, persoonlijk afscheid mogelijk.  Meer informatie vind u op mijn website www.dejonguitvaartzorg.nl

Ook kunt u een afspraak maken voor een oriënterend voorgesprek. We bespreken dan uw wensen en ideeën,  ik geef de verschillende mogelijkheden aan en kan een begroting maken.

Zo’n gesprek is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Anne de Jong Uitvaartzorg is 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer  0566-602922.
Ook als er een uitvaartverzekering is, kunt u mij inschakelen.  Mijn werkgebied is heel Friesland, ik ben Friestalig.

Wilt u meer informatie, een afspraak maken of het Laatste Wensen Boekje aanvragen?
U kunt mij schrijven, bellen of mailen.

Anne de Jong Uitvaartzorg
Anne de Jong Uitvaartzorg

Anne de Jong Uitvaartzorg
Buorren 23
9012 DK Raerd
0566 60 29 22
www.dejonguitvaartzorg.nl
anne@dejonguitvaartzorg.nl

Contact Informatie
Adres:
Buorren 23 Raerd, 9012 DK
Telefoon: 0566 60 29 22
Website: