Amarantha Uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Amarantha Uitvaartzorg
Beschrijving:

 

 

 

 

 

 

 

 

Maatwerk is ons uitgangspunt
Amarantha Uitvaartzorg biedt persoonlijke uitvaartzorg in de wijde omgeving van Gorinchem met Arkel als thuisbasis. We zijn vertrouwd met de uitvaarttradities in deze regio en respecteren de wensen van de overledene en de nabestaanden.
Onze uitvaartbegeleiders helpen met het regelen van alle voorkomende zaken rondom een overlijden en adviseren over het organiseren van de uitvaartplechtigheid. Er is volop ruimte voor eigen inbreng, zowel bij het verlenen van de laatste zorg als bij alle praktische zaken rondom de uitvaart. Maatwerk is ons uitgangspunt.

Persoonlijke benadering met oog voor details
Amarantha Uitvaartzorg hecht aan een persoonlijke benadering met oog voor details. Eén uitvaartbegeleider is tot en met de dag van de uitvaart het vaste aanspreekpunt voor de familie en nabestaanden. Dat past in ons streven om zorgvuldig te werk te gaan en fouten bij de overdracht te voorkomen.

Eerlijkheid en transparantie in de kosten
Amarantha Uitvaartzorg werkt onafhankelijk. Dankzij de samenwerking met collega-uitvaartondernemers kunnen wij in elke plaats gebruikmaken van een uitvaartcentrum of familiekamer en een complete uitvaart verzorgen.
Er zijn geen belemmeringen als er elders een verzekeringspolis is afgesloten. Iedereen, met of zonder uitvaartpolis, kan bij ons voor een uitvaart terecht. Amarantha Uitvaartzorg hecht aan eerlijkheid en transparantie in de kosten. Doorgaans hebben we binnen 24 uur de kostenbegroting rond.

Tijdig nadenken geeft rust
We adviseren tijdig na te denken over alles wat er met een uitvaart te maken heeft. Het geeft rust als zaken rondom overlijden en uitvaart tijdig zijn besproken en vastgelegd. Vanuit onze kennis en ervaring denken we graag mee. Het informatiegesprek is een mooie gelegenheid om ons te ontmoeten en te weten wie straks de uitvaart begeleidt.

Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak
De uitvaartbegeleiders van Amarantha Uitvaartzorg vertellen graag meer over de mogelijkheden en kosten. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

Kantoor- en postadres:
Dam 15
4241 BL  Arkel
0183 - 563948
info@amaranthauitvaartzorg.nl
www.amaranthauitvaartzorg.nl

Contact Informatie
Adres:
Dam 15, 4241 BL  Arkel
Telefoon: 0183 - 563948
Website: