AKER uitvaarten – Els Barnhoorn

  1. Home
  2. »
  3. AKER uitvaarten – Els Barnhoorn
Beschrijving:

Het kan anders

De samenleving verandert. Mensen maken op belangrijke momenten in het leven hun eigen keuzes zonder taboes of wat 'gebruikelijk' is. Ook als het hun uitvaart betreft. AKER uitvaarten verzorgt de uitvaart die bij u past. Voor een eerlijke prijs en ongeacht waar u verzekerd bent.

Wij nemen u een zorg uit handen

Alles wordt perfect geregeld. U ziet de hele periode één en hetzelfde gezicht. Maatwerk is vanzelfsprekend en we zorgen dat u krijgt wat u wilt. Maar er is ook aandacht voor verhalen en emoties. Het rouwproces begint hier. Met een mooi en betekenisvol afscheid, want daar gaat het om. Niet om het begraven of cremeren.

Eerlijke prijs

Daarnaast zijn we duidelijk in onze kosten. Wij berekenen een fee voor onafhankelijk advies en de complete begeleiding en leveren alles tegen inkoopprijs. De kortingen krijgt u. Wij verdienen nl. niets aan de producten en diensten die u uitkiest voor uw begrafenis of crematie. Geen provisies voor ons, wel besparingen voor u. Heldere afspraken en niet duur.

Els Barnhoorn:

Ik vind het een eerzame taak om de dierbaren die de overledene achterlaat, te mogen bijstaan om nog één keer een podium te geven om hun dierbare overledene te gedenken, het middelpunt te laten zijn. En dat geldt ook voor mensen die zelf de invulling van hun uitvaart in handen willen nemen. Dat proces zal ik met hart en ziel begeleiden. Om bij te staan, en te steunen, en om doortastend de regie te mogen voeren. Bij een uitvaart gaat het immers om de weergave van een waardevol leven in één dag.

Roep dag en nacht mijn hulp in bij een overlijden op telefoonnummer 088-788 0788. Of vraag hier een gratis en vrijblijvend wensengesprek aan.

 

AKER uitvaarten - Els Barnhoorn
De Lage Braken 26
5066 WX Moergestel
06-22130999
www.akeruitvaarten.nl
e-mail e.barnhoorn@akeruitvaarten.nl

http://akeruitvaarten.nl/page/uw_funeral_planner/planners/Els-Barnhoorn/

Aker Uitvaarten width=

AKER’s funeral planner in de regio Oisterwijk - Tilburg e.o.:

Ammerzoden, Asten, Baarschot, Beek en donk, Bergeijk, Berkel-Enschot, Berlicum, Best, Biest-houtakker, Biezenmortel, Bladel, Boskant, Boxtel, Casteren, Cranendonck, Cromvoirt, Den Bosch, Den Dungen, Deurne, Diessen, Dongen, Drunen, Eerde, Eersel, Eindhoven, Elshout, Empel, Engelen, Esch, Geffen, Gemonde, Giessen, Gilze Rijen, Goirle, Haaren, Haghorst, Heeswijk Dinther, Helmond, Helvoirt, Heukelom, Heusden, Hilvarenbeek, Hoogcasteren, Hoge en Lage Mierde, Hoge loon, Kaatsheuvel, Kerkdriel, Leende, Liempde, Loon op Zand, Middelbeers, Middelrode, Moergestel, Netersel, Nieuwkuijk, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Olland, Oost- West- Middenbeers, Reusel, Riel, Rosmalen, Rossum, Schijndel, Someren, Son, Spoordonk, Sprang-capelle, St Michielsgestel, St Oedenrode, Tilburg, Uden, Udenhout, Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Vessem, Vinkel, Vlijmen, Vught, Waalre, Waalwijk, Wijk en Aalburg, Zaltbommel, Zijtaart.

 

Contact Informatie
Adres:
De Lage Braken 26, 5066 WX Moergestel
Telefoon: 06-22130999
Website: