Bausch-Schultz Uitvaarten

  1. Home
  2. »
  3. Bausch-Schultz Uitvaarten
Beschrijving:

 

 

 

 

 

 

 

Persoonlijk
Bij ons ziet u voor, tijdens en na de uitvaart een en hetzelfde gezicht. Wij realiseren ons dat het belangrijk is dat wij naar uw behoefte volledig beschikbaar zijn.
Hierdoor is er duidelijke communicatie en is ook de uitvoering van de uitvaart heel persoonlijk.


Kosten
Wij rekenen een vast bedrag voor onze dienstverlening, afhankelijk van hoe het afscheid ingevuld gaat worden. Verder leveren wij alles wat nodig is tegen inkoopprijs.
Dus zonder provisies, 100% transparant.
We hebben geen enkel financieel belang bij uw keuzes. Doordat wij aan niemand gelinkt zijn, kunnen we breed en écht onafhankelijk adviseren.

De kosten zijn grotendeels afhankelijk van de keuzes die u maakt in voornamelijk de grootte van het afscheid, de locatie(s), de kennisgeving en het vervoer. Nadat wij uw wensen hebben besproken, ontvangt u van ons een inzichtelijke kostenbegroting.
Wanneer u enkele weken na de uitvaart de eindfactuur ontvangt, ziet u tevens de originele facturen van de toeleveranciers. Transparant en helder.


Verzekering
Ook wanneer u een uitvaartverzekering heeft, ongeacht welke, kunt u gebruik maken van onze diensten.


Als uitvaartbegeleiders willen Florien en Ernestine ervoor zorgen dat mensen een warm en goed gevoel overhouden aan het afscheid van hun naaste; dat helpt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bausch-Schultz Uitvaarten - Florien Bausch
Klein Heiligland 74 rood
2011 EJ Haarlem
06-28157217
www.bausch-schultz.nl
florien@bausch-schultz.nl

Contact Informatie
Adres:
Klein Heiligland 74 rood, 2011 EJ Haarlem
Telefoon: 06-28157217
Website: