Mensink-Ferguson Uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Mensink-Ferguson Uitvaartzorg
Beschrijving:

 

Tegenwoordig valt er rondom een uitvaart enorm veel te kiezen.
Kist, rouwkaart, locatie, consumpties, rouwvervoer, aankleding en invulling van het afscheid – op al deze punten zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.
Ook uitvaartondernemingen zijn er in alle soorten en maten: groot, klein, meer of minder persoonlijk, zakelijk of ‘zweverig’, traditioneel of juist vernieuwend.
Gevolg is dat consumenten door de bomen het bos niet meer zien: waar moet je op letten?

Mensink-Ferguson Uitvaartzorg is een kleine, particuliere uitvaartonderneming die werkzaam is in Alphen aan den Rijn en wijde omgeving. Op een stijlvolle, persoonlijke en professionele manier verzorgen wij een begrafenis of crematie.
In onze werkwijze onderscheiden wij ons op verschillende punten van de meeste andere uitvaartbedrijven.

 

  • Als kleinschalige onderneming voeren wij alle werkzaamheden zelf uit. Met eigen vervoer brengen wij een overledene zelf over van ziekenhuis of woonhuis naar elke gewenste opbaarlocatie, en ook de laatste verzorging van de overledene voeren we zelf uit (al dan niet met familie).
    Rouwdrukwerk (rouwkaarten, advertenties, liturgieën, dankbetuigingen) wordt door ons in eigen beheer vervaardigd, zodat we 24 uur per dag kunnen leveren.
    Diverse modellen kisten hebben we standaard op voorraad.
  • In Alphen aan den Rijn beschikken wij over een eigen opbaarlocatie: twee fraaie 24-uurskamers waar een overledene kan worden opgebaard. De nabestaanden ontvangen de sleutel van zo’n kamer, zodat zij in alle rust en privacy bij de overledene kunnen zijn – wanneer en hoe lang zij willen. Ook kleine (afscheids)bijeenkomsten kunnen hier worden georganiseerd.
  • Soms is bij een uitvaart geen voorganger aanwezig en zijn er evenmin sprekers vanuit de familie- of vriendenkring. Toch moet de afscheidsplechtigheid worden ingevuld. In tegenstelling tot veel andere uitvaartondernemers huren wij dan geen (dure) spreker in, maar nemen wij zelf deze taak op ons. Het leiden van de bijeenkomst, het schrijven en uitspreken van een levensverhaal, de woorden aan het graf – al deze zaken vallen vanzelfsprekend onder onze dienstverlening.

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, onze werkwijze, de mogelijkheden rondom en kosten van een uitvaart? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op; wij staan u graag te woord.

 

 

 

 

Mensink-Ferguson Uitvaartzorg
Warm, Waardig en Waardevol
Braamhorst 52
2402 PV Alphen aan den Rijn
tel. 0172-742514
www.mensink-fergusonuitvaartzorg.nl
info@mensink-fergusonuitvaartzorg.nl
Contact Informatie
Adres:
Braamhorst 52 Alphen aan den Rijn, 2402 PV
Telefoon: 0172-742514
Website: